ADUNAREA PUBLICĂ ILEGALĂ DE LA ŞUMULEU-CIUC TREBUIE INTERZISĂ CONFORM DISPOZIŢIILOR LEGII NR. 60/1991!

Pentru a obţine dezmembrarea teritorială a României şi anexarea Ardealului, Ungaria şi maghiarii de pretutindeni au dus o luptă continuă de peste 100 de ani. Conducătorii Ungariei, ai partidelor politice din această ţară şi ai bisericilor catolice maghiare au promis poporului maghiar şi maghiarilor de pretutindeni că înainte de centenarul Tratatului de la Trianon, din 4 iunie 1920, vor reuşi să unească Ardealul cu Ungaria!
În vederea atingerii acestui obiectiv de 100 de ani, Ungaria şi Papa Francisc I, cu sprijinul bisericilor catolice maghiare şi al UDMR, au pregătit cea mai mare adunare catolică din Europa, cu participarea a circa un milion de credincioşi catolici maghiari. La această adunare publică, după beatificarea criminalului Marton Aron, unul dintre cei mai mari duşmani ai Poporului Român, ai Bisericii Ortodoxe Române şi al României, din perioada 1916-1980, urmează să ia cuvântul conducătorii Ungariei, ai bisericilor catolice maghiare şi ai partidelor politice maghiare, care vor enumera privilegiile obţinute pentru maghiari şi vor solicita cu toţii ca să se hotărască aici şi acum unirea Ardealului cu Ungaria! Apoi, premierul Ungariei, Orban Viktor, va citi Declaraţia de autonomie teritorială a Ardealului şi unirea acestuia cu Ungaria! La Şumuleu-Ciuc, în ziua de 1 iunie a.c., nu va fi o adunare religioasă cu participarea Papei Francisc I! Pelerinajul tradiţional al catolicilor de Florii la Mănăstirea Franciscană de la Şumuleu-Ciuc va avea loc, în acest an, de 8 iunie şi Suveranul Pontif a refuzat să fie prezent la acest eveniment religios. Diavolul l-a îndemnat să fie prezent în România pentru a sprijini anexarea Ardealului la Ungaria!
La Şumuleu-Ciuc se organizează pentru ziua de 1 iunie 2019 o adunare publică ilegală! Organizatorii, de fapt, sunt Guvernul Ungariei, Vaticanul, bisericile catolice maghiare şi UDMR! Organizatorii formali sunt localnicii: primarul şi Consiliul Local din Miercurea-Ciuc împreună cu Arhidieceza Romano-Catolică de Alba-Iulia. Ei s-au prevalat de prevederile art. 3 din Legea nr. 60/1991, republicată, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, care stipulează că: „Nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale…”.
Articolul 9 din Legea nr. 60/1991 prevede că: „Sunt interzise adunările publice prin care se urmăreşte:
a) propagarea unor idei totalitare de natură fascistă, comunistă, rasistă, şovină sau ale oricăror organizaţii terorist-diversioniste, defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la ură naţională sau religioasă, incitarea la discriminare, la violenţă publică şi la manifestări obscene, contrare bunelor moravuri;
b) organizarea unei lovituri de stat sau altei acţiuni contrare siguranţei naţionale;
c) încălcarea ordinii, siguranţei sau moralităţii publice, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor ori punerea în pericol a sănătăţii acestora”.
Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, primul-ministru Viorica Vasilica Dăncilă, preşedintele Senatului, Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Nicolae Dragnea, au fost informaţi de Serviciile Secrete din România şi ştiu că pentru ziua de 1 iunie 2019, la Şumuleu-Ciuc, un cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, cu ocazia şi după paravanul vizitei de stat a Papei Francisc I în Ţara noastră, Ungaria şi autorităţile Statului maghiar, împreună cu bisericile catolice maghiare, partidele politice maghiare, UDMR şi numeroase asociaţii şi fundaţii maghiare, autorităţile publice locale conduse de reprezentanţi ai UDMR, PCM, PPMT, au pregătit următoarele:
- Aducerea, în mod organizat şi cu finanţare de la Budapesta, a circa un milion de cetăţeni ai Ungariei, etnici maghiari din România şi ţările vecine Ungariei, inclusiv copii mici şi elevi.
- Formaţiuni paramilitare maghiare înarmate şi terorişti din Ungaria, înarmaţi (ca şi în ultima jumătate a lunii decembrie 1989 la Timişoara şi celelalte oraşe martir din România) care, la comandă, să declanşeze un război civil în Ardeal.
- Depozite de arme şi muniţii, mai ales, în multe biserici catolice maghiare, la care să apeleze etnicii maghiari care au fost instruiţi în unităţi militare din Ungaria şi în taberele paramilitare maghiare din Ardeal, dintre care au fost prezentate câteva, în anii trecuţi, la studiourile de televiziune din Bucureşti.
- Organizatorii au solicitat public participanţilor să aducă la Şumuleu-Ciuc mii de drapele ale Ungariei, steaguri ale Ungariei mari, steaguri ungureşti ale Ardealului (aşa-zisul steag ilegal secuiesc), steaguri ale localităţilor unde apar numai însemne heraldice maghiare.
- Organizatorii au pregătit pancarde şi bannere care: defăimează Ţara şi Poporul Român; îndeamnă la ură naţională şi religioasă; incită la discriminare etnică; solicită autonomia teritorială a Ardealului şi unirea cu Ungaria. Pe multe bannere va apărea harta Ungariei care include Ardealul. Pe alte bannere scrie moarte Trianonului.
- Toţi cei care vor lua cuvântul la microfon, din partea autorităţilor de la Budapesta, ierarhii bisericilor catolice maghiare, liderii de partide politice maghiare vor solicita participanţilor la adunare să hotărască unirea Ardealului cu Ungaria.
- Folosirea limbii maghiare ca limbă oficială şi interzicerea traducerii în Limba Română a cuvântărilor de la microfon şi a Declaraţiei de autonomie a Ardealului şi unirea acestuia cu Ungaria.
Având în vederea încălcarea foarte gravă a prevederilor din Constituţie şi din Legea nr. 60/1991, adunarea publică de la Şumuleu-Ciuc, din 1 iunie a.c., unde s-a pregătit dezmembrarea teritorială a Ţării noastre şi anexarea Ardealului la Ungaria, trebuie interzisă prin Hotărâre a Guvernului României! În caz contrar, Preşedintele României va fi obligat, conform articolului 53 din Constituţie, să instituie starea de asediu în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş.

Categorie: