„Anul 2012 va fi anul PD-L! Într-adevăr, anul de dispariţie al PD-L!”


Partiful Conservator Biroul de PresăDaniel Constantin, preşedinte PC:

Domnule Boc, nu vă contrazic deloc. Anul 2012 va fi anul PD-L! Va fi anul în care veţi intra în cărţile de istorie ca primul partid care, după ce a dat un candidat la preşedinţie timp de două mandate şi a condus Guvernul vreme de cel puţin trei ani, va dispărea. Veţi avea cel mai slab scor din istoria PD-L, aşa că vă sugerez să nu vă mai faceţi prea mari iluzii.
Dar, mai mult, cred că nu veţi apuca anul 2012. Credeţi că românii vor mai aştepta rezultatele incompetenţei dumneavoastră? Conduceţi Cabinetul Boc V şi încă nu aţi luat nicio măsură anticriză reală, pentru români! Credeţi poate că vor uita şi vă vor vota în 2012? NU! Poporul va vota cu două mâini suspendarea preşedintelui, nu PD-L la Guvernare!
Asemănarea lui Traian Băsescu cu Alexandru Ioan Cuza, făcută de unii membrii PD-L, e un act de nesimţire la adresa românilor.
Alexandru Ioan Cuza a modernizat România, Băsescu a dus-o mulţi ani înapoi prin minciunile lui, prin incompetenţa lui Boc pe care l-a susţinut în funcţie şi prin reformele false pe care le tot susţine în fi ecare an.
Cuza a făcut reforme! Reforme cum România ultimilor 20 de ani nu a văzut. Cuza a reformat agricultura şi economia ţării, a pus învăţământul românesc pe picioare. Băsescu trimite profesorii din ţară, se bate cu pumnul în piept că distruge corupţia şi susţine împrumuturile de la FMI.
Cuza a dus numele României peste hotare, a fost un diplomat desăvârşit, recunoscut şi respectat în afara ţării. Băsescu ne face în repetate rânduri de ruşine şi a ajuns să fie tratat „cu spatele” de preşedinţii celorlalte state europene.
Istoria nu este întotdeauna dreaptă! Cuza a abdicat, chiar dacă a înfăptuit Unirea Ţării Româneşti, lui Băsescu i se pare nedrept să fie suspendat chiar dacă a îndatorat trei generaţii de români de azi înainte.

Biroul de presă  03.10.2010

Categorie: