Asociaţia „Noi Românii” Stimate Domnule Sorin Apostu, Primar al Municipiului Cluj-Napoca


Autor: 

Ioan Mugur Topolniţchi

Membrii şi simpatizanţii Asociaţiei „Noi Românii” Vă transmit felicitări pentru modul în care aţi rezolvat solicitările venite din toată ţara pentru afirmarea adevărului istoric în legătură cu statuia regelui Matei Corvin.
Vă rugăm să nu luaţi în considerare ameninţările domnului Hunor Kelemen, care nu are pregătirea necesară pentru a se exprima în acest caz, dumnealui fiind filosof, tolerat la Ministerul Culturii şi Patrimoniului, unde a fost numit politic şi nu în baza unei competenţe recunoscute.

De fapt, singurele competenţe, recunoscute de toată lumea, sunt cele legate de ameninţări cu tensiuni interetnice atunci când nu ies lucrurile aşa cum doreşte domnia sa. Despre opera literară, cu privire la care se laudă singur pe site-ul ministerului, cred că românii nu o cunosc, deoarece nu e scrisă în limba română. Nu cunoaştem să fie tradusă şi în limba oficială a statului a cărui membru în Guvern este, vremelnic.
Vă urăm, Domnule Primar Sorin Apostu, să rezolvaţi cu aceeaşi dezinvoltură şi problema indicatorului rutier de municipiu, care conform legii NU trebuie să fie amplasat şi în limba maghiară. Românii sunt alături de Dumneavoastră şi Vă roagă să nu cedaţi în faţa mizerabilelor presiuni ale UDMR.
Cu deosebită stimă, membrii şi simpatizanţii Asociaţiei „Noi Românii”, prin

Director executiv,
Ioan Mugur Topolniţchi
25 mai 2011

Categorie: