Deputatul Horia Grama: „Pe pedelişti şi udemerişti îi leagă doar furăciunea şi comisioanele”


Autor: 

Violeta Feldiorean

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama (foto), îl acuză pe primarul municipiului Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad, de cheltuirea banilor publici pentru investiţii în propria imagine, în dauna unor investiţii majore în interesul locuitorilor urbei.
„Nu văd ce investiţii majore a făcut în doi ani primarul Antal Arpad. El ştie foarte bine să-şi cultive imaginea. Numai că, dacă ceea ce face nu le va folosi locuitorilor, nu îi va putea păcăli pe aceştia la infinit cu chestiuni de imagistică.

Până la urmă, banii sunt ai contribuabililor şi nu-i poate cheltui veşnic numai pentru a-şi face imagine”, a declarat, recent, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul de Covasna.
Totodată, Horia Grama îi recomandă primarului să se orienteze şi către infrastructura cartierelor mărginaşe ale oraşului: „Dacă mergem un kilometru pe lângă centrul oraşului, vedem că sunt o grămadă de străzi neasfaltate. Ar fi bine ca primarul să nu mai asfalteze de trei ori pe an centrul oraşului şi să se orienteze şi către străzile laterale, mărginaşe, ale căror locuitori sunt văzuţi ca şi cetăţeni de grad doi sau trei”.
Întrebat ce părere are despre împrumutul de 12 milioane de euro contractat de către Consiliul Local Sfântu-Gheorghe de la BERD pentru investiţii în infrastructură, preşedintele PSD Covasna a precizat că „primarul ar trebui să explice cum rambursează aceşti bani. Probabil Antal se bazează pe faptul că Elena Udrea va rămâne veşnic la Ministerul Dezvoltării şi, astfel, el va avea bani”.
Deputatul a precizat că singurul lucru care îi leagă pe cei ce se află azi la guvernarea ţării - PD-L şi UDMR - este acela că şi unii şi alţii se bazează pe „furăciune şi comisioane”.
În sfârşit, preşedintele PSD Covasna a mai opinat că este posibil ca UDMR să aibă mari probleme la alegerile din 2012, dacă partidul lui Tokes Laszlo se uneşte cu PCM, de care este aproape şi „ca nivel de inteligenţă”.

Categorie: