GOGA OCTAVIAN, DEPUTATUL TAU!

Mă numesc Goga Octavian, am 46 de ani şi sunt din comuna Vâlcele, judeţul Covasna. Am absolvit Liceul Silvic din Gurghiu, judeţul Mureş, şi Facultatea de Management „Spiru Haret”.
Începând cu anul 1998, am activat în Silvicultură în judeţul Covasna.
În anul 1994, am întemeiat o fermă în localitatea natală, unde şi în prezent am 200 capete vaci.
În anul 2004, am deschis o societate comercială, care, până la apariţia crizei pe plan mondial, în anul 2008, a fost printre primele trei firme din judeţul Covasna, în domeniul construcţiilor.
Ulterior, în condiţiile crizei financiare, m-am străduit şi am reuşit, ce-i drept cu dificultate, să menţin afacerea pe linia de plutire, astfel încât business-ul merge şi în prezent înainte.
Am decis să intru în politică în anul 2000.
În perioada 2000-2012 am fost trei legislaturi consilier local în cadrul Consiliului Local Vâlcele, iar apoi, între 2012 - 2016, am avut un mandat de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Covasna.
Am fost membru al Partidului Social Democrat (PSD) - Filiala Covasna până în anul 2015, când, din cauza unor diferenţe de opinie între mine şi domnul preşedinte Horia Grama, am hotărât să mă retrag din acest partid.
Acesta a fost momentul în care am considerat că îmi pot pune în practică ideile în folosul comunităţii într-un alt partid politic, şi am intrat în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).
Aici, la numai trei săptămâni de la numirea mea în funcţia de preşedinte al Filialei Covasna, am reuşit să obţin rezultate foarte bune la alegerile locale, atingând un procent de 3%, în condiţiile în care în judeţul nostru populaţia românească reprezintă doar 24% din totalul locuitorilor.
În urma fuziunii dintre Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi Partidul Mişcarea Populară (PMP), ce a avut loc în vara acestui an, am fost numit preşedinte al Filialei Covasna a PMP.
La acest moment, avem în judeţul Covasna o organizaţie puternică, formată din oameni de bună calitate, oneşti şi harnici, care sunt dispuşi să muncească în interesul comunităţilor din care fac parte.

De ce candidez la funcţia de deputat de Covasna?

Fiindcă eu cunosc cel mai bine dintre toţi candidaţii problemele de zi cu zi ale oamenilor de rând, trăgându-mă dintre ei şi trăind şi astăzi printre ei. Adică printre Dumneavoastră!
Şi, ca să argumentez afirmaţia de mai sus, enumăr numai câteva exemple concrete:
- În Agricultură, esenţială este rezolvarea problemelor care se ivesc permanent la APIA, acolo unde omul îşi depune dosarul din timp şi este anunţat, înainte cu o săptămână de expirarea termenului limită, că nu i se încadrează dosarul la plată, moment în care nu mai poate să facă nimic pentru a redresa situaţia.
- La fel, sunt probleme legate de implementarea proiectelor europene.
- Situaţiile neplăcute şi parcă veşnice, cozile interminabile ivite la ghişeele instituţiilor statului, de la primării şi până la instituţiile deconcentrate în judeţ, care trebuie să se termine odată în România, iar personalul să deservească în mod corect şi just cetăţeanul, încetând a-l mai plimba de dintr-un loc în altul.
- Problemele legate de funcţionarea Justiţiei, unde mă voi bate ca fiecare magistrat să răspundă pentru greşelile comise în exerciţiul funcţiunii. La fel trebuie să înceapă să stea lucrurile şi în cazul funcţionarilor publici.
- În domeniul Educaţiei, voi susţine reînfiinţarea şcolilor profesionale, deoarece, în domeniul în care lucrez de atâţia ani, dar cu siguranţă aşa stau lucrurile şi în celelalte domenii de activitate, am constatat că în România nu mai avem muncitori calificaţi.
- În domeniul Sănătăţii, voi susţine transformarea spitalelor în fundaţii ale statului, pentru ca medicii şi asistenţii să nu mai fie nevoiţi să plece din ţară, ci să fie plătiţi aici pe măsura muncii şi rezultatelor lor, astfel încât actul medical să fie de cea mai bună calitate, iar „atenţia” să dispară, odată pentru totdeauna, din spitalele noastre.

PMP Covasna are o echipă dinamică, profesionistă

Echipa cu care am intrat în luptă la aceste alegeri generale este următoarea:

La Camera Deputaţilor:
- Goga Octavian
- Teacă Alexandru
- Neagovici Gheorghe
- Neculaie Claudiu
- Muntean Dragoş
- Şarlea Anamaria
La Senat:
- Baciu Gheorghe
- Roşca Ancuţa
- Negrilă Simona
- Nedelea Mariana

Considerăm că este necesară o schimbare la nivelul politicii în judeţul Covasna, motiv pentru care vă solicităm, dragi alegători, să ne acordaţi încrederea şi, implicit, votul, şi vă promitem că vom munci în folosul Dumneavoastră, a comunităţilor din care faceţi parte şi, cu siguranţă, nu vă vom dezamăgi.

Votaţi cu încredere echipa PMP pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României!