Manifestarea fascistă maghiară de la Miercurea-Ciuc, patronată de primarul UDMR Raduly Robert, s-a desfăşurat în cadrul legal!


Autor: 

Dan Tanasă

Ministerul Administraţiei şi Internelor dă liber la manifestări fasciste maghiare pe teritoriul României.
Ministrul Constantin Traian Igaş (foto), deţinătorul portofoliului Administraţiei şi Internelor în Guvernul UDMR - PD-L ne confirmă, într-un răspuns la o interpelare adresată de către deputatul PSD Horia Grama, faptul că România nu a devenit doar raiul extremismului maghiar şi al organizaţiilor revizioniste maghiare interzise în Ungaria, dar, mai nou, este pe cale să devină raiul fascismului maghiar.

Interpelat de către deputatul PSD de Covasna, Horia Grama, în legătură cu manifestările fasciste maghiare care au avut loc la Miercurea- Ciuc (Harghita) în data de 10 septembrie 2010, cu girul primarului UDMR Raduly Robert, dar şi al şefi lor inspectoratelor de Poliţie şi Jandarmi din judeţ, ministrul Igaş îl dă cu flit pe deputat şi refuză să răspundă concret la întrebările acestuia. De remarcat este faptul că în niciun moment ministrul Igaş nu condamnă manifestările fasciste maghiare care au avut loc în septembrie la Miercurea-Ciuc, manifestări patronate de către Uniunea Democrata Maghiară din România (UDMR)!

http://tanasadan.blogspot.com/

Categorie: