Mesaj primit pe internet: Grupul Românilor d in Irlanda spune nu jafului d e la Roşia Montană!!!

Prin prisma evenimentelor din ultimii 23 de ani, românul de rând a fost sortit să tragă ponoasele lipsei de profesionalism, corupţiei la nivel înalt şi jocurilor politice. Nu putem acum să închidem ochii şi să ne resemnăm în tăcere, la încă un jaf naţional! Aţi vândut păduri, petrol, zăcăminte feroase şi neferoase, fabrici şi uzine! Aţi transformat România, în 23 de ani de democraţie defectuoasă, într-o colonie! Creştere economică de durată nu o să realizaţi cu exploatarea materiei prime, ci prin excedent de balanţă comercială; prelucrând materia primă şi vândută apoi cu valoare adăugată mare!
Contractele păguboase cu diverse corporaţii gigant, ne-au costat miliarde de dolari şi nu voi, politicienii, aţi plătit, ci noi, românii de rând!
Peste tot în Europa compania Gold Corporation a fost refuzată, numai voi aţi primit-o cu braţele deschise! Motivul nu putem decât să îl bănuim: economia în cădere liberă, cheltuieli astronomice într-un sistem bugetar corupt şi ineficient, vă obligă acum să mai faceţi rost de ceva lichidităţi pentru a amâna intrarea în colaps financiar a Statului Român. Roşia Montană nu e decât un alt borcan de miere la care veţi avea acces tot voi, politicienii puşcăriabili, iar noi, românii de rând, vom fi condamnaţi la sărăcie!
Noi am plătit o viaţă cu lacrimi, sânge şi sudoare pentru România!
Acum e rândul vostru!!!

Categorie: