Partidul Social Democrat va completa plângerea penală depusă împotriva Robertei Anastase


Astăzi, 5 octombrie 2010, la ora 13.03, plenul Camerei Deputaţilor a votat proiectul de lege 389/2010 privind modificarea şi completarea OG 85/2004 referitoare la protecţia consumatorului la încheierea şi executarea contractelor la distanţă privind serviciile financiare. La ora 13.11 au fost afişate rezultatele votului. Pe lista de vot a grupului PD-L apare la poziţia numărul 3 deputatul Anastase Roberta Alma, deşi aceasta nu se afla în sală la momentul exercitării votului. Acest lucru poate fi dovedit prin înregistrările şedinţei Camerei Deputaţilor de astăzi, 5 octombrie 2010.
Partidul Social Democrat va completa, prin urmare, plângerea penală depusă deja pe numele Robertei Alma Anastase, cu noile acuzaţii, privind exercitarea frauduloasă a votului.
Acum este clar pentru oricine că frauda fără precedent petrecută în timpul votului Camerei Deputaţilor la Legea pensiilor nu a fost o eroare sau un rezultat al incompetenţei certe a preşedintelui Camerei Deputaţilor. Furtul la vot în Parlament este o politică de partid a PD-L, care nu este oprită nici măcar după ce milioane de oameni au văzut în mod clar cum preşedintele Camerei Deputaţilor a falsifi cat numărul de voturi la Legea pensiilor.

Biroul de presă 05.10.2010

Categorie: