Patriot român caut cauză, partid şi lider. Ofer devotament!

Din dragostea neîmplinită dintre Băsescu şi PDL s-au născut trei copii din flori: Forţa Civică, Mişcarea Populară şi Noua Republică. Sunt mici, foarte mici, cam urâţei şi neajutoraţi. Nu sunt recunoscuţi oficial de tată şi de aceea încearcă sărmanii să crească (politic) singuri şi poate tot de aceea nici nu-i prea bagă nimeni în seamă. Toţi trei suferă mult, sunt uşor complexaţi şi asta se vede din zbaterea (pe uscat) a liderilor acestora.
Cică ei sunt dreapta... Nu sunt câtuşi de puţin credibili, iar asta se va vedea la alegerile de anul acesta. Însă nici USL nu stă mai bine. Oricum, până la alegeri USL nu va mai exista, va deveni istorie. Şi asta pentru că PNL + PSD nu mai este egal cu LOVE, aşa cum ştiam cu toţii. Nu..., acum mariajul de convenienţă e pe cale să se destrame. Divorţul e inevitabil. E tot mai evident. A fost o dragoste cu năbădăi încă din primele luni ale mariajului. Cum se vor împărţi însă „bunurile” acestei căsătorii din interes? Greu de ştiut.
Trădaţi în dragoste de atâtea ori în ultimul timp, vor pleca oare liberalii cu demnitate fără să ceară ceva, spunând semeţ şi sec: „Mă duc cât văd cu ochii, nu-mi trebuie nimic”? Greu de crezut. Ce faci cu „copiii liberali” din teritoriu care abia apucaseră şi ei la câte o funcţie mai acătării prin deconcentrate? Îi va întreba oare cineva, la divorţ, pe aceşti (viitori) dezmoşteniţi ai sorţii dacă rămân cu tata (PSD) sau pleacă cu mama (PNL)? Mare incertitudine, dar şi mari frământări de conştiinţă (politică) prin deconcentrate.
Între timp, amantlâcul dintre PSD şi UDMR e din ce în ce mai evident şi probabil că după divorţul aproape anunţat de PNL, se va oficializa această nouă (şi totuşi veche) legătură de dragoste vinovată. Ehehe, dar ce mai contează? Căci dacă dragoste nu e, nimic nu e...
Să nu uiţi Ponta! Nimic să nu uiţi! Bine, bine, dar noi, ceilalţi, „copiii vitregi” din întreaga ţară, ce vină avem? Noi cu cine votăm? Care e dreaptă? Care e stângă? Ei bine, eu... eu m-am hotărât. La viitoarele alegeri voi acorda votul meu tuturor partidelor parlamentare. Voi pune ştampila în fiecare căsuţă de pe buletin. Inclusiv în căsuţa UDMR-ului. Toate partidele merită votul meu în mod egal.

Categorie: