PLANUL PANEUROPEAN KALEGI ŞI MIGRAŢIA MUSULMANĂ SPRE EUROPA

Primim pe internet

Imigrarea musulmană către Europa (…) este un fenomen cu profunde implicaţii şi interese oculte şi îşi are originea în proiectul paneuropean ale cărui baze s-au pus la Viena, în 1922, sub bagheta misteriosului personaj Richard Coudenhove Kalegi, înalt demnitar al puternicei loji masonice B’nai Brith, care reuneşte cele mai puternice familii evreieşti de pe Wall Street şi City, şefi de state şi guverne, şefii celor mai puternice corporaţii financiare, de media, petrol, armament etc..
Proiectul Paneuropa avea drept scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, bazată pe o federaţie de naţiuni condusa de SUA. Primul pas era realizarea unităţii Europei şi crearea premiselor instaurării unui Guvern Mondial.
Lucrarea sa de căpătâi, „Praktischer Idealismus”, susţinea teoria creării unei subrase umane, bestializată prin amestecul rasial între popoarele europene şi rasele afro-arabe şi asiatice, ca viitori locuitori ai Statelor Unite ale Europei.
„Omul viitorului”, spunea Kalegi, „este de sânge mixt”. Rasa viitorului, euroasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor, cu o multiplicitate de personalităţi.
În ce consta planul Kalegi? De fapt, în eliminarea treptată a statelor-naţiuni, a democraţiei, cu o dictatură a minorităţii, a elitelor prin adoptarea unor legi antipopulare.
Noua rasă de metişi, caracterizată de laşitate, cruzime, nesupunere, urma să fie condusă mai uşor de noua elită financiar-bancară şi militară, considerată rasă superioară.
La vremea respectiva, politicienii au aprobat această strategie a lui Kalegi, băncile, mass-media şi serviciile secrete americane şi occidentale implicându-se în realizarea acestui proiect măreţ. Se avea în vedere folosirea Societăţii Naţiunilor drept acoperire pentru lansarea proiectului Paneuropa.
În cercurile oculte se cunoaşte că adevăratul fondator al Uniunii Europene, care dictează prin Bruxelles şi Maastricht este Kalegi, căruia, în semn de respect şi omagiu, i s-a constituit un ordin ce se conferă, odată la doi ani, celor mai zeloşi susţinători ai proiectului. În ultima perioadă au fost recompensaţi cancelarul german Angela Merkel şi Herman van Rompuy.

Planul Kalegi, între mit şi realitate

Dacă analizăm evoluţia proiectului de unificare a statelor europene la şase decenii de la lansare, constatăm cu stupoare că, în ciuda unor momente ce au încetinit punerea sa în aplicare (cel de-al doilea război mondial), totuşi suntem spre final, când se vorbeşte tot mai apăsat de către leaderii europeni, şi cu obstinaţie de cei germani, despre necesitatea creării Statelor Unite ale Europei, atacându-se mai întâi familia tradiţională (prin presiuni exercitate pentru a se legaliza căsătoriile gay), rădăcinile iudeo-creştine ale Europei (cu scoaterea din Tratatul de la Lisabona a articolului ce făcea referire la creştinismul European, ca element de unitate şi identitate), atacându-se naţiunile şi naţionalismul şi încurajându-se însă extremismul şi xenofobia.
Prin intervenţiile militare în Orientul Mijlociu, Africa şi Asia, în numele democraţiei şi apărării libertăţii de către coaliţia americano-occidentală, s-a reuşit destructurarea regimurilor dictatoriale ce au fost înlocuite de regimuri conduse de organizaţii care până mai ieri erau considerate teroriste (Fraţii musulmani), transformate în partide politice ce au ajuns la conducerea ţării (Egipt) în urma alegerilor democratice, pentru ca apoi să fie înlăturate prin instaurarea unor regimuri militare, iar conducătorii să fie arestaţi şi condamnaţi la moarte. Răsturnarea regimurilor din Orientul Mijlociu extins a dus la divizarea Islamului, prigonirea creştinilor şi deplasări impresionante de populaţii din acest areal spre Europa.
Asistăm, astfel, la cel mai nemilos genocid din istoria umanităţii, controlat din umbră de oculta internaţională hotărâtă să ducă la bun sfârşit proiectul Paneuropa conceput de Kalegi.
Dacă aprofundăm cercetarea, vom constata că lobby-ul stăruitor al susţinătorilor proiectului s-a concretizat prin adoptarea, în anul 2000, a raportului Organizaţiei Naţiunilor Unite, intitulat Population Division: „Emigrările de schimb - o soluţie pentru populaţiile îmbătrânite”, în care se subliniază că, până în 2025, Europa are nevoie de peste 160 de milioane de braţe de muncă din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia pentru a se salva. Nu întâmplător, fostul director general al OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), domnul Chriholm G. Bock, susţinător neobosit al Planului Kalegi, afirma că: „Ceea ce oriunde în lume trebuie să se aplice, este să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce va depinde de o autoritate centrală”.
Manipularea din ultimele zile privind nevoia de primire şi integrare a valului de imigranţi din Orientul Mijlociu şi îndeosebi din Siria, în care sunt implicate organizaţii non-guvernamentale, mass-media, personalităţi politico-guvernamentale din SUA şi Europa şi reacţiile dure lansate de demnitari germani care ameninţă cu sancţiuni economice ţările UE care nu acceptă cotele obligatorii, demonstrează forţa incredibilă de care dispune această maşinărie ocultă, care impune europenilor să-şi renege propriile origini, identitatea culturală şi etnică, în numele umanismului şi multiculturalismului.
Problema care se pune şi care cu siguranţă va genera dezbateri aprinse în forurile internaţionale şi europene este: cine finanţează acest trafic internaţional de imigranţi şi de ce s-a ales drept destinaţie Europa şi nu ţări arabe bogate care sunt implicate în sprijinirea financiară şi logistică a Isis (Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Malaezia)?
De ce SUA şi Canada, care s-au implicat în susţinerea financiară şi militară a opoziţiei siriene, iar mai apoi organizaţiile teroriste afiliate la Isis, nu deschid larg porţile pentru primirea imigranţilor şi pasează toată greutatea asupra Europei?
Din informaţiile obţinute de serviciile speciale europene, doar 10% sunt refugiaţi proveniţi din Siria, restul sunt din Afganistan, Pakistan, Yemen, Liban, Somalia, Nigeria, Libia, Tunisia.
Spionajul austriac a dezvăluit că organizaţii non-guvernamentale americane, având în spate pe miliardarul Soros, au creat un model de co-finanţare şi contribuie substanţial la costurile transportării imigranţilor spre Europa cu sume ajungând până la 14.000 Euro/persoana.
Ca o concluzie ce se desprinde din studierea fenomenului invaziei musulmane spre Europa, este aceea că, prin această diversiune bine organizată de SUA şi cu acceptul Germaniei, se urmăreşte o divizare a statelor europene şi o slăbire a puterii economice, militare şi politice a UE, care va deveni un actor periferic pe scena internaţională, şi şubrezirea încrederii în viitorul UE şi al NATO ca umbrelă de securitate pentru statele europene.
Interesant că viitorul Europei nu este prea roz. Actuala provocare va perturba confortul şi siguranţa personală şi colectivă, va adânci criza economică şi morală în care s-a cufundat Europa, anunţând o revigorare a extremismului şi xenofobiei şi ajungerea la putere a unor formaţiuni politice de extremă dreaptă. Întunericul va acoperi luminile amăgitoare ale Occidentului, teama, suspiciunea şi zavistia vor genera conflicte interetnice şi religioase care pot scăpa controlului.
Valul imigranţilor se va transforma într-un tsunami care, pe termen mediu şi lung, va şterge urmele civilizaţiei creştine, iar deasupra Europei va flutura mândra semilună, aşa cum şi-a dorit Soliman Magnificul.
Ţările din bazinul dunărean se vor afla încă odată la o nouă provocare a destinului, fiind prinse în menghina nemiloasă a intereselor Rusiei, Turciei şi fiind nevoite să supravieţuiască acestor avataruri ale istoriei.
România va trebui să înţeleagă că este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate în jurul intereselor reale naţionale, să se pregătească pentru ceea ce este mai rău şi să manifeste prudenţă şi înţelepciune în gestionarea crizelor politico-diplomatice ce ar putea apare în urma tensionării relaţiilor în interiorul UE, inclusiv în relaţiile cu Ucraina şi Ungaria.
Dumnezeu să-i ocrotească pe români şi să pogoare asupra conducătorilor duhul înţelepciunii şi smereniei pentru a sluji cu credinţă şi curaj Patria!

Gl. bg. (r) Gheorghe Dragomir

Categorie: