PSD: Curăţenie în trei oraşe sub sloganul „1 mai - Ziua Muncii Verzi. Strângem mizeria portocalie”


Actualitatea ardeleană - Mureș

Membrii PSD Mureş au făcut curăţenie, timp de două zile, în trei oraşe din judeţ - Târgu-Mureş, Luduş şi Târnăveni, sub sloganul „1 mai - Ziua Muncii Verzi. Strângem mizeria portocalie”.
Potrivit unui comunicat al formaţiunii politice transmis luni presei, prima acţiune a PSD Mureş a avut loc pe 1 mai, în Târgu-Mureş şi Luduş, iar luni a continuat în municipiul Târnăveni, toate cele trei oraşe având primari PD-L.
„Acţiunea din Târgu-Mureş, la care au participat 80 de persoane, s-a desfăşurat în Cartierul Rovinari. Participanţii au strâns, în decurs de trei ore, nu mai puţin de 2 tone de gunoi, aruncat pe malurile apei şi pe terenul viran din spatele blocurilor din Cartierul Rovinari.

Aceste gunoaie nu au mai fost adunate de ani de zile de către administraţia PD-L a oraşului. Nu este singura zonă din Târgu-Mureş în care se află cantităţi mari de gunoaie împrăştiate pe domeniul public, aceasta în condiţiile în care cetăţenii din municipiu sunt pe primele locuri în ţară la disciplina cu care îşi plătesc impozitele şi taxele locale”, se arată în comunicatul PSD Mureş.
Potrivit comunicatului, membrii şi simpatizanţii PSD din judeţul Mureş, pe lângă acţiunile de curăţenie, au participat la Ibăneşti şi Beica de Jos la plantat de arbori.
„Evenimentul din 1 mai a reprezentat un preambul pentru acţiunile din săptămâna premergătoare Congresului PD-L, în care vor fi prezentate problemele liderilor democrat- liberali cu greutate, inclusiv ale celor din judeţul nostru. Mesajul evenimentului organizat şi derulat de către Partidul Social Democrat a fost că împreună vom reda România românilor, împreună vom reuşi să scăpăm ţara din mâinile actualilor conducători care guvernează împotriva propriului popor”, se mai arată în comunicat.

În realizarea rubricii sunt folosite ştiri ale agenţiei naţionale de presă - AGERPRES.

Categorie: