Răzbunare de tip mafiot în Covasna

Comunicat Redacţia „Condeiul ardelean”
Răzbunare de tip mafiot în Covasna

Redacţia „Condeiul ardelean” a luat act cu profundă tristeţe şi îngrijorare de maltratarea comisarului-şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diacon, imediat după apariţia ediţiei tipărite a ziarului nostru în care s-a publicat un interviu exploziv cu acest „Catani” al consumatorului covăsnean.
Considerăm că s-a ajuns într-o situaţie limită generată de unele cercuri separatiste şi iredentiste din judeţul nostru. Ameninţările cu toporul şi cu „promovarea” au început să fie puse în practică în cel mai barbar mod cu putinţă, departe de ambiţiile unei ţări care pretinde că face parte dintr-o Europă civilizată. Acolo unde nu mai este Lege, intervine Fărădelegea.
În faţa acestui act samavolnic, solicităm de urgenţă organelor competente ale Statului Român o anchetă de proporţii care să scoată la lumină încrengătura de tip mafiot din instituţiile publice locale şi judeţene, încrengătură ce aduce o gravă atingere siguranţei naţionale şi înveninează, implicit, relaţiile interetnice dintre majoritatea românească şi minoritatea maghiară.

Director fondator: Doru Decebal Feldiorean
Data: 2 octombrie 2015

Categorie: