„Românii vor arunca PD-L la lada de gunoi a Istoriei!”


- Domnule Doru Decebal Feldiorean, ştim că luni, pe 25 octombrie 2010, de Ziua Armatei Române, în judeţul Covasna va avea loc încă un eveniment important.
- Da. Este, într-adevăr, un eveniment important, deoarece Biroul Politic al Partidului Conservator se întruneşte, în premieră, în judeţul nostru. După ce, dimineaţa, împreună cu preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, cu vicepreşedintele Bogdan Diaconu şi cu alţi lideri ai formaţiunii vom depune o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român din municipiul Sfântu- Gheorghe, la ora 11, la Hotelul Clermont din oraşul-staţiune Covasna, vom participa la şedinţa Biroului Politic. Apoi, liderii Partidului Conservator vor susţine, în jurul orei 13, o conferinţă de presă.

De asemenea, preşedintele Daniel Constantin şi vicepreşedintele Bogdan Diaconu vor participa, în continuarea zilei, la alte întâlniri care sunt deja programate. Nu în ultimul rând, liderii PC se vor întâlni, la sediul nostru judeţean, şi cu membrii şi simpatizanţii partidului.
- Miercuri, 27 octombrie a.c., este ziua Moţiunii de Cenzură împotriva Guvernului Boc. Care este poziţia dumneavoastră, ca partid parlamentar, în acest sens?
- Guvernul Boc V remaniat - iată, ce aiureală nemaipomenită nici în Istoria României şi nici în a vreunui alt stat civilizat - trebuie să plece. Iar dacă cetăţenii României, care-i mai susţin pe aceşti guvernanţi doar în proporţie de 10 la sută, vor să scape definitiv de ei, atunci trebuie să se alieze cu Partidul Conservator şi cu celelalte două partide de opoziţie, Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal. „Moţiunea celor mulţi” este o moţiune populară, motiv pentru care, spun eu, toţi cetăţenii români de bună credinţă este necesar să o susţină. Pentru ca să mai poată fi stopat dezastrul din Ţară, singura soluţie o reprezintă demiterea acestui guvern incompetent susţinut de Traian Băsescu. Sugerăm, aşadar, tuturor românilor să iasă miercuri în stradă şi să picheteze sediile partidelor PD-L şi UNPR şi, desigur, pe cele ale uniunii cultural-separatiste UDMR.
- Aţi pomenit în acest ultim enunţ şi UDMR-ul.
- Fireşte. Dar ce, prinţul Barbişon şi cu gaşca lui din partidul-nepartid au scutire de la doctor?! Ei nu guvernează România alături de gaşca cealaltă, a lui Băsescu? Ba da. De fapt, dacă stăm să ne gândim, udemeriştii o guvernează, cu absenţa unui singur an (2009), din 1996. Au fost ei, separatiştii care sapă vârtos de două decenii la temelia Statului Român, 14 ani la guvernare şi n-o spune nimeni: Ţara aceasta se află pe marginea prăpastiei şi din cauza lor! Şi, din păcate, cam toate partidele s-au aliat cu duşmanii declaraţi ai României atunci când au simţit că e rost de venit la Putere. Şi au trădat pentru ciolan, cedând în faţa şantajului ordinar al acestor promotori ai politicii de Ev Mediu, trădând România şi pe români. Pe români în general, şi pe românii din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş în special. Pentru că, trebuie s-o spunem, aici, în inima Ţării, românii au ajuns, din cauza trădătorilor ce vremelnic ne-au condus, să se simtă străini în România. Abuzurile pe care UDMR le face nonşalant şi neîmpiedicat de nimeni în această parte de Ţară, sfi dând toate legile în materie ale României şi Uniunii Europene, dar şi ale bunului simţ, sunt strigătoare la cer. Şi numai cine este fie neplimbat pe-aici, fie rău intenţionat, fi e trădător sadea nu poate recunoaşte această evidenţă crudă.
- În aceste condiţii, ce este de făcut?
- Simplu, ca bună ziua. Vă spuneam mai sus. Această camarilă pe care a adus-o Traian Băsescu la Putere trebuie să o înlăture întreaga societate românească. Românii vor arunca PD-L la lada de gunoi a Istoriei! Nu mai putem sta niciunii cu mâinile în sân şi să ne văităm seară de seară în faţa televizoarelor atunci când tupeiştii ăştia fără margini ne spun dezinvolt că negrul pe care îl vedem este, de fapt, alb. Ah, şi ar mai fi ceva. Cei care vor veni la Putere să nu-i mai ia sub nicio formă, în faţa niciunei presiuni ori a şantajului, în barca guvernării pe udemerişti. Răul trebuie stârpit din faşă. Iar acum este vremea pentru aceasta. Pentru că în nicio ţară democratică nişte lideri minoritari obraznici nu-şi permit să facă ce fac udemeriştii în România. Repet, fără a li se atinge nimeni de un fi r de păr din cap. Şi toate acestea, în condiţiile în care Ţara noastră reprezintă un model de comportament şi de acordare de drepturi în ceea ce priveşte minorităţile naţionale.

Bódi Szilamér János
(Sfântu-Gheorghe)

Categorie: