Unde sunt plângerile penale îndreptate împotriva separatiştilor unguri?

Viaţa politică din judeţul Covasna este foarte agitată în ultimul timp. Pentru că beneficiem de un om politic „responsabil”, fac-totum şi atotştiutor, expert în plângeri penale, îl rog, prin intermediul ziarului dumneavoastră, să publice, pe lângă cea adresată împotriva părintelui Corneliu Bujoreanu, şi plângerile penale îndreptate spre cei care au arborat drapele negre în Târgu-Secuiesc, de Ziua Naţionala a României, împotriva primarului Antal Arpad, cel care ameninţă Guvernul României cu declanşarea, aici, a unor evenimente similare cu cele din Târgu-Mureş, din martie 1990 (o recunoaştere indirectă că atunci UDMR-ul a stat la baza lor), dar şi plângerea penală împotriva organizatorilor mitingurilor din faţa Prefecturii Covasna, cu elemente extremiste, a purtării drapelelor Ungariei şi a aşa-zisului „ţinut secuiesc”, într-o mişcare revizionistă, revanşardă pe străzile municipiului Sfântu-Gheorghe.
Altfel, îşi acceptă încă odată ceea ce românii spun despre el: coada de topor a celor care, probabil, îi asigură existenţa, în slujba primarului udemerist şi nu numai.
Mai există conducere judeţeană PNL în Covasna? Probabil că nu, dacă singurul care zburdă în mass-media scrisă şi on-line este doar Mădălin Guruianu.