Zid românismului, la Covasna, cu Tricolorul

Pentru că datoria ne-a făcut să arătăm ceea ce simţim, pentru că simţim că avem datoria să arătăm că iubim culorile roşu, galben şi albastru, în ziua sărbătoririi Drapelului nostru românesc - pe 26 iunie 2017 - am făcut zid românismului, la Covasna, cu Tricolorul. Ne-am îmbrăcat în culorile Lui, am făcut roată, am stat şi în linie avându-L desfăşurat, ca de luptă; ne-am imaginat că suntem ziduri tricolore ale cetăţii numite România.
Peste 100 de persoane au participat la bucuria noastră. Copii, mai mari sau mai mici, părinţi, bunici sau turişti aflaţi în staţiune, au îmbrăcat tricouri roş-galbene-albastre, în cadrul proiectului „Culorile ce ne reprezintă” al Asociaţiei de tineret „Grit”, proiect coordonat de prof. Adriana Bota şi realizat cu sprijinul oraşului Covasna, al cărui principal scop a fost conştientizarea de către elevi a sentimentului de mândrie naţională.
Deşi o furtună puternică a înjumătăţit programul stabilit, Asociația „Grit” a reuşit să coloreze Valea Zânelor în cele trei culori simbol ale Neamului nostru. Şi pentru că sunt prea sărace cuvintele pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat la Covasna în acea zi, lăsăm fotografiile să vorbească:

Categorie: