Doru Decebal Feldiorean (Sfântu-Gheorghe)

Paraclisul Bisericii Ortodoxe noi din comuna Sânpetru a fost târnosit

Lăcaşul de cult a fost sfinţit, în Duminica Sfintei Cruci din Postul Mare, de Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Laurenţiu şi a primit hramurile „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” şi „Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina” Read more about Paraclisul Bisericii Ortodoxe noi din comuna Sânpetru a fost târnosit

Categorie:

Gheorghe Marin, un primar de 7 stele

- Buna ziua, domnule primar Gheorghe Marin! Iată-ne sosiţi din nou în localitatea al cărei prim gospodar sunteţi imediat de trei decenii: comuna Barcani. Situată în colţul sud-estic al judeţului Covasna, pe Drumul Naţional 121 E, la o altitudine de 720-750 m, localitatea dumneavoastră mai are în componenţă, pe lângă centrul de comună Barcani, şi satele aparţinătoare Lădăuţi şi Sărămaş, şi, împreună cu oraşul Întorsura-Buzăului şi cu comunele învecinate Sita-Buzăului şi Vama-Buzăului, formează Depresiunea Buzaielor.
Read more about Gheorghe Marin, un primar de 7 stele

Categorie:

Florentina Teacă, fata în ie…

Redacţia ziarului „Condeiul ardelean” încearcă să fie cât mai prezentă la evenimentele comunităţii româneşti din arealul sud-est transilvan. De cele mai multe ori, ne întâlnim la acestea cu o fată îmbrăcată mereu în ie, uneori încălţată cu opinci, optimistă şi neobosită. Este vorba de colaboratoarea noastră, Florentina Teacă, cea care stă „De vorbă prin Voineştii Covasnei”, care ne face cunoştinţă cu oamenii de aici şi cu poveştile lor de viaţă. Astăzi, ne propunem să aflăm povestea ei.
Read more about Florentina Teacă, fata în ie…

Categorie:

Horia Grama: „Îl susţinem pe prefectul Sebastian Cucu”

Vineri, 20 ianuarie 2017, la sediul filialei Covasna a Partidului Social Democrat, a avut loc prima conferinţă de presă a organizaţiei judeţene din acest an, susţinută de preşedintele Horia Grama, fost prefect al judeţului în perioada 2000-2004 şi fost deputat în legislaturile 2008-2012 şi 2012-2016.
Read more about Horia Grama: „Îl susţinem pe prefectul Sebastian Cucu”

Categorie:

De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei şi Ziua Naţională a României, la Belin

Şi în acest an, în judeţul Covasna manifestările dedicate Zilei Naţionale a României au fost numeroase şi extrem de bine răsfirate în multe localităţi. Read more about De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei şi Ziua Naţională a României, la Belin

Categorie:

Pagini

Subscribe to Doru Decebal Feldiorean (Sfântu-Gheorghe)