Ioan Mugur Topolniţchi

Comunicat de presă

Asociaţia „Noi Românii”

Duminică, 3 august 2014, în Pasul Caşin din judeţul Harghita, UDMR a organizat comemorarea a 165 de ani de la uciderea, în luptă, de către trupe ţariste şi habsburgice reunite, a aproximativ 200 de unguri, care doreau să se realizeze alipirea Transilvaniei la Ungaria şi desprinderea acesteia de Imperiul Habsburgic. La această comemorare a fost invitat şi Victor Ponta, primul-ministru al României. Gest frumos din partea UDMR. Gest frumos şi din partea premierului că a acceptat invitaţia şi a depus o coroană de flori în amintirea decedaţilor, fapt pentru care îl felicităm.
Read more about Comunicat de presă

Asociaţia „NOI ROMÂNII” Domnului Prefect Dumitru Marinescu

Domnule Prefect, este de notorietate faptul că în mod definitiv şi irevocabil instanţele au decis că arborarea aşa-zisului steag al aşa-zisului ţinut secuiesc pe sediile autorităţilor locale şi inscripţionarea acestor sedii cu sintagmele „kozseghaza/varoshaza/ megyeyhaza” sunt nelegale. Această practică judecătorească Vă ţine obligat să acţionaţi în acelaşi mod pentru restabilirea stării de legalitate în toate celelalte situaţii similare. Argumentul precedentului judecătoresc, în ambele cazuri, este suficient. Read more about Asociaţia „NOI ROMÂNII” Domnului Prefect Dumitru Marinescu

Suntem liberi să ne rugăm!

Da! Doresc să mulţumesc domnului Doru Decebal Feldiorean pentru oportunitatea oferită de a fi alături de domnia sa şi de profesorul de istorie Vasile Stancu la un moment important al freamătului românesc, când neamul se gândeşte la soarta sa. Read more about Suntem liberi să ne rugăm!

Categorie:

Comunicat de presă - Asociaţia „Noi Românii”

Aflăm pe diverse surse, unele credibile, altele necredibile, că în cele din urmă domnul Victor Ponta, cu ai săi consilieri, desigur, au considerat că este necesar să dea satisfacţie extremiştilor iredentişti înregimentaţi în UDMR, pentru a fi, chipurile, linişte în România. Read more about Comunicat de presă - Asociaţia „Noi Românii”

Pagini

Subscribe to Ioan Mugur Topolniţchi