Octombrie 2010

„Românii vor arunca PD-L la lada de gunoi a Istoriei!”


- Domnule Doru Decebal Feldiorean, ştim că luni, pe 25 octombrie 2010, de Ziua Armatei Române, în judeţul Covasna va avea loc încă un eveniment important.
- Da. Este, într-adevăr, un eveniment important, deoarece Biroul Politic al Partidului Conservator se întruneşte, în premieră, în judeţul nostru. După ce, dimineaţa, împreună cu preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, cu vicepreşedintele Bogdan Diaconu şi cu alţi lideri ai formaţiunii vom depune o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român din municipiul Sfântu- Gheorghe, la ora 11, la Hotelul Clermont din oraşul-staţiune Covasna, vom participa la şedinţa Biroului Politic. Apoi, liderii Partidului Conservator vor susţine, în jurul orei 13, o conferinţă de presă. Read more about „Românii vor arunca PD-L la lada de gunoi a Istoriei!”

Aşa încep dictaturile


Suntem bolnavi. Fără scăpare. Presa a devenit o vulnerabilitate la adresa siguranţei naţionale, alături de droguri şi terorism, pentru că hiena care conduce Cosa Nostra e în război deschis cu doi moguli. Pentru că, explică doct un consilier prezidenţial, Iulian Fota, „presa minte foarte mult”. De ce să ne mai mirăm atunci că o „colegă” de breaslă, pe numele ei Andreea Pora, propune, cu o seninătate vecină cu prostia, închiderea posturilor de televiziune care-l toacă pe cel care, vorba unui blogger, „mănâncă rahat cu tacâmurile regale”. Read more about Aşa încep dictaturile

Pagini