Decembrie 2010

Ziua Naţională a României îi jigneşte pe reprezentanţii UDMR


Stimată redacţie, Mă adresez din nou dumneavoastră, încurajată de faptul că în urmă cu câteva săptămâni aţi publicat scrisoarea pe care v-am trimis-o şi care exprima sentimentele mele la ceea ce se petrece în jurul nostru.
Am constatat, din nou, pentru a nu ştiu câta oară, că reprezentanţii UDMR nu respectă Statul Român ai căror cetăţeni sunt, de la care primesc salariu, bani, contracte şi alte avantaje. Sunt supărată deoarece precis câte un leu din impozitul meu, din bănuţul muncit cu greu, se duce în buzunarele demnitarilor UDMR, numai bine ca să văd că nu participă la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României. Read more about Ziua Naţională a României îi jigneşte pe reprezentanţii UDMR

Episcopia Ortodoxă a Covasnei şi Harghitei - şicanată, de 6 ani, de UDMR în cazul sediului BNR din Sfântu-Gheorghe!


Autor: 

Dan Tanasă

Cu toate că a pierdut în instanţă la toate nivelele, Consiliul Judeţean (CJ) Covasna refuză să pună în aplicare hotărârile judecătoreşti în cazul fostului sediu din Sfântu- Gheorghe, judeţul Covasna, al Băncii Naţionale a României (BNR).
Consiliul Judeţean Covasna, condus de către UDMRistul Tamas Sandor (foto), continuă să împiedice Episcopia Ortodoxă a Covasnei şi Harghitei să intre în posesia fostului sediu din Sfântu-Gheorghe al BNR, în ciuda faptului că, în februarie 2010, Episcopia a avut câştig de cauză la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Read more about Episcopia Ortodoxă a Covasnei şi Harghitei - şicanată, de 6 ani, de UDMR în cazul sediului BNR din Sfântu-Gheorghe!

Liderii UDMR, convinşi că vor recâştiga Primăria Târgu-Mureş în 2012


Actualitatea ardeleană - Mures

Preşedintele UDMR Târgu- Mureş, dr. Istvan Benedek (foto), şi-a exprimat convingerea marţi, într-o conferinţă de presă, că uniunea va recâştiga Primăria Târgu-Mureş la alegerile locale din 2012.
„Sunt convins că UDMR are şanse foarte mari la Primăria Târgu-Mureş în 2012. Primarii unguri de acum 10 ani nu ştiu dacă au fost cei mai reuşiţi. Acum, aceeaşi erodare se întâmplă şi pe partea cealaltă. Read more about Liderii UDMR, convinşi că vor recâştiga Primăria Târgu-Mureş în 2012

Pagini