Octombrie 2016

Revista Presei Maghiare

Centrul European de Studii Covasna - Harghita

Prefectul atacă / Împotriva drapelului secuiesc, Read more about Revista Presei Maghiare

Manifestări dedicate Centenarului Primului Război Mondial - 1916-1918

Asociaţia „Sfântul Ilie - Poiana Sărată” Sat Poiana Sărată, Comuna Oituz, Judeţul Bacău

Comunicat Read more about Manifestări dedicate Centenarului Primului Război Mondial - 1916-1918

Categorie:

O politică falimentară

Ne apropiem cu paşi repezi de sărbătoarea centenarului Marii Uniri. (Ce sărbătoare va fi deocamdată nimeni nu ştie, fiindcă toată lumea tace, nu am auzit ca cineva să vorbească de nişte manifestări şi acţiuni care ar trebui să înceapă încă de pe acum, pe tot cuprinsul Ţării, ba chiar şi dincolo de Prut.)
Read more about O politică falimentară

Categorie:

IDEALUL DE ROMÂNITATE

Credem cu tărie că în jurul cuvântului român se află energiile necreate ale Harului Sfintei Treimi. Pentru aceasta este nevoie de implicarea acelora dintre noi care au capacitatea clară de a opri răul, de a se împotrivi forţei negative, ca aceasta să nu triumfe în Ţară. „Singurul lucru necesar pentru ca răul să triumfe în continuare în România este ca oamenii de bine să nu facă nimic.” Aşa ne învaţă Ieromonahul Teognost. Read more about IDEALUL DE ROMÂNITATE

Categorie:

Poporul Român, între „noi vrem pământ” şi „noi înstrăinăm pământ”

În anul magic 1918, Ţara noastră s-a reunit în hotarele ei fireşti, iar după acest eveniment şi multe altele după el, „România dodoloaţă” se întindea între Nistru şi Tisa. Marele vis de Unire s-a realizat cu preţul sângelui a mii de Martiri şi Eroi ai Neamului. Astăzi, doar crucile de pe mormintele lor mai vorbesc despre acest lucru, fiindcă manualele de istorie alternativă nu mai spun demult adevărul.
Read more about Poporul Român, între „noi vrem pământ” şi „noi înstrăinăm pământ”

Categorie:

Pagini