Dan Suciu, noul preşedinte interimar al PC Covasna


Dintr-un comunicat remis mass-media, pe 18 ianuarie 2011, am aflat că noul preşedinte interimar al Filialei Covasna a Partidului Conservator este Dan Suciu (foto). După ce fotoliul de preşedinte al Filialei a fost vacant aproape trei luni, în urma demisiei fostului lider, Doru Decebal Feldiorean, Biroul Executiv Judeţean al PC Covasna l-a numit, pe 17 ianuarie 2011, în funcţia de preşedinte interimar pe Dan Suciu, fostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PD-L Covasna.
Despre noul preşedinte interimar al Filialei Covasna a PC, în comunicatul de presă amintit, se arată: „În vârstă de 33 de ani, Dan Suciu a devenit membru al PC după demisia din PD-L al cărui membru a fost timp de 15 ani. Fost preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PD-L Covasna şi membru în Biroul Permanent Naţional al OTPD-L, Dan Suciu s-a dovedit a fi un om integru şi respectat, fiind validat ca cel mai credibil candidat al PD-L Covasna în urma alegerilor parlamentare din anul 2008”.
În continuare, referitor la demisia din PD-L şi înscrierea sa în Partidul Conservator, Dan Suciu afirmă: „Consider că guvern a - rea blestemată a PD-L în cârdăşie cu UDMR este în contradicţie flagrantă cu aşteptările locuitorilor din judeţul Covasna, cu interesul general al societăţii, precum şi cu propria conştiinţă, motiv pentru care nu doresc să legitimez cu numele meu această formaţiune coruptă, care i-a adus pe români la sapă de lemn. PC Covasna este o organizaţie tânără, în care activează oameni de bună credinţă, curaţi, fiind practic o imagine a cetăţeanului simplu, care s-a săturat de corupţie. Numai luând atitudine şi implicându- ne cu toţii în demascarea corupţilor şi trădătorilor putem curăţa primăriile, consiliile locale şi judeţene, guvernul şi parlamentul de indivizii care nu reprezintă decât interesele de grup mafiote”.

Claudia Otilia Karda
(Sfântu-Gheorghe)

Categorie: