EXCLUSIV. Deşi e directoare de opt luni, şefa OJFIR Covasna A PICAT examenul pentru ocuparea postului

Directoarea Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Covasna a picat examenul pentru ocuparea postului. Cătălina Savin ocupă postul din ianuarie anul curent şi continuă să-l ocupe şi după ce a picat examenul de ocupare a postului.

Fără să aibă experienţă ca funcţionar public şi cu o diplomă de inginer sudor în posesie (potrivit CV-ului postat pe pagina instituţiei), secretarul executiv al organizaţiei PSD Covasna, Cătălina Savin (foto), ocupă din luna ianuarie anul curent funcţia de director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Covasna. După cum declară în CV, Savin nu are absolut nicio experienţă în carul instituţiei pe care o conduce.
Pentru pregătirea sa în domeniul sudurii şi posesia unui certificat de absolvire a unui curs (nu precizează durata cursului), Savin este plătită gras din fonduri publice cu cel puţin 7.200 de lei, după cum reiese din grila de salarizare a instituţiei pe care o conduce. Surse din OJFIR Covasna spun că Savin încasează cu mult peste această sumă. Asta după ce a încasat peste 40 de mii de lei pe an din fonduri publice din poziţia foarte solicitantă intelectual şi fizic de consilier la Cancelaria Prefectului de Covasna.
Modul în care Cătălina Savin a ajuns să conducă o instituţie publică atât de importantă pentru dezvoltarea României fără niciun fel de experienţă este o necunoscută.
Ceea ce ştim sigur este că Savin a luat nota 2 (mai exact 2,6; probabil că a ştiut să-şi scrie numele pe foaia de concurs şi să se semneze) la concursul organizat de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, în luna septembrie a.c., pentru ocuparea postului de director al OJFIR Covasna. Adică exact al postului pe care Savin îl ocupă din luna ianuarie a.c.. După ce a ocupat timp de opt luni postul de director, PSD-ista Cătălina Savin a picat examenul (şi încă în ce mod ruşinos l-a picat!) de ocupare a postului pe care îl ocupă şi în prezent. Superb, nu?!
(Articol preluat de pe www.dantanasa.ro, din 9 octombrie 2015)

Categorie: