Felicitări Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş!

Printr-o adresă care mi-a fost transmisă la Cabinetul Parlamentar, în urma solicitării mele oficiale, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş - prin Serviciul Rutier, mă informează că nu a avizat instalarea vreunui indicator cu inscripţionare bilingvă pe teritoriul judeţului Mureş, la graniţa cu judeţul Alba. Mai mult, în urma verificărilor efectuate în teren de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Mureş, rezultă că indicatorul de informare instalat la ieşirea din judeţul Mureş, spre judeţul Alba, nu este instalat cu avizul poliţiei rutiere, fapt pentru care s-a luat măsura sancţionării administratorului drumului.
Vă reamintesc că, peste noapte, a fost instalat un astfel de indicator de către reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Mureş, din dispoziţia preşedintelui acestei instituţii, Peter Ferenc. Consiliul Judeţean Alba şi-a exprimat, la rândul său, indignarea şi protestul în urma acţiunii nelegale şi provocatoare etnic.
Iată, aşadar, poliţiştii nu se lasă intimidaţi politic sau administrativ, chiar dacă acţiuni de încălcare a legislaţiei în vigoare sunt provocate de către însuşi preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc.
Asiguraţi în continuare, doamnelor şi domnilor poliţişti, respectarea legii şi veţi avea parte întotdeauna de sprijinul şi susţinerea morală din partea cetăţenilor de bună credinţă ai acestui judeţ. Felicitări, succes în activitatea dumneavoastră profesională şi numai bine!

(Articol preluat de pe pagina de Facebook a senatorului PMP de Mureş Marius Paşcan, din data de 6 martie 2018)

Categorie: