MAI BINE PAPA EXIT DECÂT PAPA ÎMPUŞCAT ÎN ROMÂNIA!

În legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost şi sunt încă multe Adevăruri ascunse. Unele dintre ele au fost deja cunoscute ca urmare a informaţiilor pe care le-am comunicat prin articolele pe care le-am transmis la numeroşi destinatari, inclusiv Ambasadelor străine de la Bucureşti, în perioada 3-16 februarie a.c.. Deocamdată, studiourile centrale, naţionale de televiziune nu au avut curajul să abordeze cel mai important subiect şi de maxim interes pentru Poporul Român, pentru românii din Ţara-Mamă şi românii de pretutindeni. Este vorba despre vizita Papei Francisc în România, ce vizează perioada 31 mai - 2 iunie 2019, precum şi despre programata dezmembrare teritorială a Ţării noastre, urmată de declanşarea unui război civil în Ardeal.
Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Şumuleu-Ciuc, un cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, judeţul Harghita, a fost stabilită de autorităţile de la Budapesta şi acceptată de Suveranul Pontif! El a fost informat de către Preşedintele şi Premierul Ungariei că, în prezenţa sa şi a circa un milion de maghiari din Bazinul Carpatic, va fi citită Declaraţia de autonomie teritorială a Ardealului!
Pentru a se putea realiza obiectivul urmărit de autorităţile de la Budapesta de 100 de ani, de după Marea Unire de la Alba-Iulia de la 1 Decembrie 1918, Papa Francisc a condiţionat vizita sa în România de acceptarea de către Preşedintele Klaus Werner Iohannis a deplasării sale la Miercurea-Ciuc în ziua de 1 iunie 2019.
Conducătorii Ungariei nu l-au informat pe Papa Francisc că este pregătită asasinarea sa în ziua de 1 iunie a.c. la Şumuleu-Ciuc! Câţiva dintre conducătorii Ungariei au fost informaţi şi şi-au dat acordul pentru împuşcarea Papei Francisc la Şumuleu-Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari! Apoi, se vor difuza foarte rapid informaţii de către Budapesta care să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creştin ortodox român!
Asasinatul pus la cale la Budapesta împotriva Papei Francisc, care să aibă loc în România, urmăreşte să confirme predicţiile Sfântului Malachia cu privire la lichidarea ultimului „Papă Negru”. Cardinalul Jorge Mario Bergoglio şi-a ales numele de Francisc I, după ce a fost desemnat al 226-lea Papă, aşa cum a prezis Sfântul Malachia. Şeful iezuiţilor este numit „Papa Negru” din cauza culorii negre a hainelor pe care le poartă cei din Ordinul respectiv, o societate secretă cu sediul la Roma, lângă Vatican. Scopul Ordinului iezuiţilor este acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei. Puţină lume ştie că, Papa Francisc face parte din Ordinul Iezuiţilor, are gradul de general al Americii Latine, a purtat uniformă neagră şi este supranumit „Papa Negru”. Un astfel de Papă se închină lui Lucifer. De când a fost ales Papă la Vatican, în Biserica Catolică scandalurile se ţin lanţ şi mass-media abundă de informaţii picante pe teme deocheate.
Zilele trecute, Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, a fost informat de Serviciile Secrete româneşti despre asasinatul pregătit de Budapesta împotriva Papei Francisc în ziua de 1 iunie 2019 la Şumuleu-Ciuc! Cu toate că ştie, Preşedintele Iohannis tace şi nu acţionează. El ascunde Poporului Român şi opiniei publice mondiale Adevărul în legătură cu asasinatul Papei Francisc pregătit de Ungaria cu ocazia vizitei sale în România!
Preşedintele alogen Klaus Werner Iohannis trebuie ajutat să înţeleagă că-i mai bine Papa Exist decât Papa Francisc împuşcat în România de către asasinii maghiari!
Partidele politice parlamentare au luat poziţia struţului şi, deocamdată, refuză să-i solicite Preşedintelui României ca să anuleze vizita Papei Francis în România, cel puţin, în anii 2019 şi 2020, când Ungaria a făcut toate pregătirile (pe plan intern şi internaţional) pentru anexarea Ardealului.
Având în vedere importanţa şi consecinţele vizitei Papei Francisc pentru Poporul Român şi integritatea teritorială a României, este necesar ca Preşedintele Iohannis să solicite românilor ca printr-un referendum naţional să spună DA sau NU în legătură cu prezenţa Suveranului Pontif în Ţara noastră, în perioada 31 mai - 2 iunie 2019.
Dr. Gheorghe Funar,
Preşedintele Partidului România Noastră,
Candidat la funcţia de Preşedinte al României, la alegerile din noiembrie 2019

Cluj-Napoca,
17 februarie 2019

Categorie: