PAPA FRANCISC VA BINECUVÂNTA ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA?!

Înaintea vizitei sale în România, din perioada 31 mai - 2 iunie 2019, în ziua de 28 mai a.c., Papa Francisc a transmis un mesaj pentru români şi nu pentru Poporul Român, în care a spus că: „Vin în România ca pelerin şi frate”. Adevărul este altul: Papa Francisc va vizita România ca şef al Statului Vatican, nu ca pelerin. Suveranul Pontif nu este frate cu românii. Un frate care este trimis al lui Dumnezeu nu pregăteşte niciun plan secret şi nici nu înfige pumnalul pe la spate, în trupul României, Ţară în care se va afla în vizită oficială!
Există o diferenţă uriaşă între cele spuse la Bucureşti (în mai 1999) de Papa Ioan Paul al II-lea şi recentul mesaj al actualului Suveran Pontif, Papa Francisc.
La sosirea în Bucureşti, pe Aeroportul Otopeni, în ziua de 7 mai 1999, Papa Ioan Paul al II-lea a spus în Limba Română: „Românie, pe care tradiţia o numeşte cu frumosul titlu „Grădina Maicii Domnului”, vin la tine în numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu şi al Preasfintei Fecioare Maria. În pragul unui nou mileniu, întemeiază-ţi viitorul mai departe pe stânca tare a Evangheliei. Cu ajutorul lui Hristos, vei fi protagonista unei noi epoci de entuziasm şi curaj. Vei fi naţiune prosperă, pământ roditor de bine, popor solidar şi făuritor de pace. Dumnezeu să te ocrotească şi să te binecuvânteze de-a pururi”. Papa Ioan Paul al II-lea s-a adresat „unui popor creştin, mândru de identitatea sa, adesea apărată cu mare preţ, în chinurile şi vicisitudinile care i-au marcat existenţa”.
Poporul Român a fost informat în ultimele zile, prin mass-media, cu lux de amănunte, despre programul vizitei Papei Francisc la Bucureşti, Iaşi şi Blaj. Cu o zi sau două înainte de sosirea Papei Francisc în aceste municipii s-a anunţat că se închid toate şcolile şi grădiniţele. Despre programul vizitei Papei Francisc la Şumuleu-Ciuc, în ziua de 1 iunie a.c., nu există informaţii oficiale. Ceea ce s-a aflat este că Guvernul Dăncilă a hotărât că în judeţul Harghita ziua de 31 mai a.c. este o zi nelucrătoare şi, ca urmare, toate şcolile şi grădiniţele sunt închise.
Din surse maghiare se ştie că în România, la Şumuleu-Ciuc:
- Papa Francisc va fi întâmpinat de Preşedintele Ungariei împreună cu soţia sa, Premierul şi Guvernul de la Budapesta, membrii Parlamentului Ungariei, europarlamentarii din această ţară şi circa un million de maghiari din ţara noastră, din ţările vecine şi de pe alte continente.
- Preşedintele şi Guvernul României, parlamentarii români şi europarlamentarii din România, liderii partidelor politice parlamentare, credincioşii catolici români şi cei greco-catolici nu vor participa la adunarea publică de la Şumuleu-Ciuc. Preşedintele Iohannis a anunţat că îl va însoţi pe Papa Francisc numai la Iaşi şi la Blaj. La Şumuleu-Ciuc Preşedintele României a acceptat ca să fie gazdă pentru Papa Francisc numai conducătorii Ungariei, în frunte cu Preşedintele şi Premierul acestei ţări. Cel care este Preşedintele României şi care a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c., pentru un nou mandat, a acceptat ca în vizita Suveranului Pontif la Şumuleu-Ciuc el să fie întâmpinat de conducătorii Ungariei şi acolo să se organizeze şi să se desfăşoare o adunare publică ilegală şi antiromânească, cu scopul dezmembrării teritoriale a ţării noastre şi alipirea artificială a Ardealului la Ungaria. Întregul program pregătit de Ungaria împreună cu Papa Francisc la Şumuleu-Ciuc este cunoscut şi acceptat de către Preşedintele şi Guvernul României, conducătorii instituţiilor de forţă ale Statului Român şi de către conducătorii partidelor politice parlamentare din România. Cu toţii au acceptat şi au acţionat pentru ca Poporul Român să nu fie informat şi să nu afle Adevărul în legătură cu ceea ce a plănuit Ungaria împreună cu Vaticanul împotriva României!
- Este interzisă folosirea Limbii Române. Cuvântarea Papei Francisc va fi tradusă numai în limba maghiară, iar pe veşmintele Papei Francisc scrie, în ungureşte, sloganul: „Să mergem împreună”. La Bucureşti, Iaşi şi Blaj, pe veşmintele Papei scrie în Limba Română motto-ul vizitei sale în România. Astfel, se confirmă că Papa Francisc nu recunoaşte Limba Română ca limbă oficială în România, la Şumuleu-Ciuc şi în aşa-zisul ţinut secuiesc. În fapt, se doreşte ca locuitorii din peste 200 de ţări de pe toate continentele, unde vor avea loc transmisii televizate în direct de la Şumuleu-Ciuc, să afle, în mod fals, că limba maghiară este limbă oficială în Ardeal. Papa Francisc a acceptat, pentru prima dată, ca pe veşmintele sale să fie înscris un mesaj într-o limbă neoficială din ţara pe care o vizitează.
- Este interzis Drapelul Naţional al României. La Şumuleu-Ciuc vor fi arborate şi vor flutura zeci de mii de drapele ale Ungariei, steaguri ale Ungariei Mari şi steagul unguresc al Ardealului (o cârpă secuiască), precum şi multe drapele ale Vaticanului.
- Va fi beatificat episcopul Marton Aron, un călău al românilor, cel care a incendiat Biserici Ortodoxe şi a urât tot ce este românesc.
- Premierul Ungariei, Orban Viktor, va citi, de la microfon, Declaraţia de autonomie teritorială a Ardealului şi alipirea la Ungaria a acestui multimilenar Pământ Sfânt Românesc din Grădina Maicii Domnului.
- La solicitarea Premierului Ungariei, la Şumuleu-Ciuc, în România, cei un milion de maghiari adunaţi de pretutindeni vor vota pentru alipirea Ardealului la Ungaria.
- Vor lua cuvântul, la microfon, liderii partidelor politice extremiste, iredentiste şi antiromâneşti din Ungaria şi România.
- Papa Francisc a fost asigurat de către conducătorii Ungariei astfel: „Cărţile sunt făcute!”, în România şi în cancelariile din străinătate, pentru ruperea Ardealului din Grădina Maicii Domnului şi anexarea lui la Ungaria.
- Se va anunţa că UDMR a propus pentru funcţia de Avocat al Poporului în România pe cetăţeanul Eckstein Kovacs Peter, care are şi cetăţenia Ungariei, cel care este coautor al proiectului de lege privind Statutul minorităţilor naţionale, care vizează şi pregăteşte dezmembrarea teritorială a României şi anexarea Ardealului de către Ungaria. Propunerea UDMR este susţinută în Parlament de către reprezentanţii PNL, USR şi PMP. Puţini români ştiu că acum adjunctul Avocatului Poporului este de la UDMR şi are cetăţenia Ungariei.
Comitetul interministerial pentru securitate „Vizită Papa Francisc 2019” ascunde programul vizitei Papei Francisc la Şumuleu-Ciuc şi permite astfel Ungariei şi UDMR să aplice Poporului Român politica faptului împlinit şi să-l ia prin surprindere pe acesta. Românii din Ţara-Mamă şi românii alungaţi pretutindeni vor fi şocaţi de ceea ce vor vedea în transmisiile televizate de la Şumuleu-Ciuc.
În mesajul său către români, Papa Francisc nu a dezminţit oficial că la Şumuleu-Ciuc:
- Va fi primit de conducătorii Ungariei şi parlamentarii din această ţară.
- Îl va declara sfânt pe antiromânul episcop Marton Aron, cel care i-a educat pe minoritarii maghiari că Ardealul este pământ unguresc şi trebuie unit cu Ungaria.
- Recunoaşte că limba maghiară este limbă oficială în Ardeal.
- Va fi citită de Premierul Ungariei şi va fi votată Declaraţia de autonomie a Ardealului şi anexarea acestuia la Ungaria.
- Va binecuvântă alipirea Ardealului la Ungaria.
- Va merge împreună cu autorităţile de la Budapesta la organismele internaţionale pentru a susţine pretenţiile Ungariei asupra Ardealului şi pentru adoptarea unui nou Dictat împotriva României (după modelul celui de la Viena, din 30 august 1940), care să se aplice până la centenarul Tratatului de la Trianon, din 4 iunie 1920.
Având în vedere obiectivele înscrise în programul vizitei Papei Francisc la Şumuleu-Ciuc, este necesar ca Guvernul României să interzică, în baza Legii nr. 60/1991, adunarea publică ilegală din 1 iunie a.c., iar Preşedintele Iohannis să modifice traseul Suveranului Pontif astfel încât să fie eliminată deplasarea sa la Miercurea-Ciuc, pe motive de sănătate.
În cazul în care autorităţile Statului Român nu interzic adunarea publică ilegală şi antiromânească de la Şumuleu-Ciuc, organizată de Ungaria împreună cu Papa Francisc, se va face un pas uriaş care vizează dezmembrarea teritorială a României şi anexarea Ardealului la Ungaria, până la centenarul Tratatului de la Trianon, până în iunie 2020.
Doamne ocroteşte-i pe Români!

Categorie: