Preoţii ortodocşi patrioţi, alături de „Condeiul ardelean”

Domnule Doru Decebal Feldiorean,

Sunt preotul Ilie Bucur din oraşul Sărmaşu, judeţul Mureş. Am discutat cu domnia voastră la telefon, când eram la Covasna. Eu sunt colaborator de mulţi ani la cotidianul „Cuvântul liber”, condus cu onoare de domnul Lazăr Lădariu, cel mai bun patriot şi luptător pe baricadele demnităţii româneşti, din judeţul nostru.
Cunosc ziarul dumneavoastră de la părintele Ioan Ovidiu Măciucă din Covasna şi recunosc că m-a atras de la început prin „acurateţea şi curajul românesc” de care se dă dovadă din partea colaboratorilor, printre care şi mulţi preoţi ortodocşi.
M-aş simţi onorat dacă şi eu aş avea posibilitatea să dau o mână de ajutor, prin ziarul dumneavoastră, tuturor fraţilor români din zonele unde ei sunt minoritari şi umiliţi de multe ori de o minoritate transformată în majoritate, datorită neatenţiei noastre.
Eu am o rubrică zilnică - „Picuri de înţelepciune” - cu conţinut politic, social, religios, patriotic sau, uneori, cu articole despre starea naţiunii. V-am trimis azi primul articol. Dacă sunteţi de părere că pot da o mână de ajutor, total dezinteresat, vă rog să îmi comunicaţi. De asemenea, doresc să fac un abonament la „Condeiul ardelean”.
Vă mulţumesc anticipat!
Cu stimă şi respect,
Preot Ortodox Român,
Ilie Bucur Sărmăşanul

Preşedintele „ASTRA” Sărmaşu,
Preşedintele Asociaţiei „Alexandru Bătrâneanu”,
Membru în Liga Scriitorilor din România

Aparut in :