S-au încheiat alegerile în organizaţiile interne ale PNL Covasna

COMINICAT DE PRESĂ

Săptămâna trecută, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean (BPJ), au fost validaţi noii şefi ai organizaţiilor interne ale Partidului Naţional Liberal - Filiala Covasna. Astfel, în Organizaţia de Femei, pentru funcţia de preşedinte a candidat şi a câştigat doamna Angela Negoiţă. Fosta şefă a APIA Covasna a înlocuit-o pe cea care a asigurat interimatul în această organizaţie şi a devenit şi membru în BPJ.
La Organizaţia de Tineret a candidat pentru funcţia de preşedinte şi a obţinut un nou mandat domnul Răzvan Comăneci, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale Sfântu-Gheorghe.
La Organizaţia Persoanelor de Vârsta a 3-a, domnul Ion Gheorghe a obţinut şi el un nou mandat de preşedinte. Acesta este consilier local din partea PNL în Consiliul Local Sfântu-Gheorghe.
În acest moment, toate structurile de conducere ale PNL Covasna sunt complete şi alese în mod democratic, pentru o perioadă de 4 ani, ceea ce elimină toate suspiciunile şi divergenţele apărute în urma fuzionării celor două partide.
Suntem bucuroşi pentru faptul că Filiala Covasna a PNL a încheiat această etapă în condiţii normale şi în prezent toate organizaţiile locale înregistrează în fiecare săptămână adeziuni de noi membri, ceea ce înseamnă că tot mai mulţi cetăţeni, fiind ei tineri sau în vârstă, aderă la dreapta politică pentru că îşi dau seama de incompetenţa actualei guvernări.

Preşedinte PNL Covasna,
Olimpiu Floroian

Data:
13 noiembrie 2017