Să râdem cu Gyorgy Ervin!


Autor: 

Dan Tanasă

Nu cred că se mai pune problema unei neclarităţi în ceea ce priveşte cauzele mizeriei în care se zbate România acum. Personal, cred că una dintre cauzele majore ale acestei mizerii este prostia instituţionalizată, ridicată la rang de politică de stat, în care indivizi greţoşi angrenează instituţii ale statului în situaţii nu doar penibile, ci, ceea ce ne afectează pe toţi, de cele mei multe ori ilegale. Prostie instituţionalizată prin care sunt promovaţi anumiţi indivizi doar pentru că au carnet de membru de partid, în dauna promovării oamenilor de valoare care să împingă lucrurile în direcţia către care ne dorim cu toţii, dar de care suntem atât de departe.
Să te întrebi de ce pleacă tinerii din ţară în timp ce în posturi cheie ale angrenajului guvernamental şi statal în general, sunt promovaţi oameni cu o conduită morală cel puţin îndoielnică, frizează retardul mintal.
Să te miri că lucrurile merg din rău în mai rău în ţara asta în general, fără să îţi propui să faci ceva concret, în timp ce indivizi puşi în funcţii cheie ale aparatului de stat se comportă întocmai ca nişte bădărani, este o chestiune cel puţin la fel de periculoasă ca şi existenţa acestor bădărani în posturi publice, pe bani publici.

http://tanasadan.blogspot.com/

Categorie: