UDMR îl susţine pe subprefectul Cosmin Boricean pentru ocuparea funcţiei de prefect

Autor:

Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, joi (14 ianuarie 2021 - n.n.), că organizaţia pe care o conduce susţine numirea subprefectului Cosmin Boricean în funcţia de prefect al judeţului.
„Îl susţinem pentru funcţia de prefect. (…) A dovedit, în primul rând, că este un om cu suflet, parolist, iar de când este în funcţia de subprefect a dovedit că este şi un bun profesionist şi un organizator bun”, a declarat Tamas Sandor.
Cosmin Boricean, în vârstă de 40 de ani, a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Covasna în ianuarie 2020, la propunerea PNL, în locul lui Necolae Radocea.
Cosmin Boricean a lucrat în învăţământ, apoi ca manager în mediul privat, iar în ultimii ani a avut funcţii de conducere în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Covasna şi a fost consilier judeţean din partea PNL.
Discuţiile legate de înlocuirea actualului prefect al judeţului Covasna, Iulian Constantin Todor, numit în decembrie 2019 la propunerea Partidului Mişcarea Populară, au apărut în spaţiul public după alegerile parlamentare din 2020, care au dus la schimbarea configuraţiei politice a Guvernului.