Vernisaj-expoziţie foto la Covasna AURORA BANATULUI din Munții Aninei Nicolae Şuşara, din Anina, judeţul Caraş-Severin, expune fotografii inedite în staţiunea Covasna

Aţi ştiut că cea mai impresionantă cascadă din lume se află în ţara noastră? Cascada se numeşte Bigăr şi se află în Banat, lângă oraşul montan Anina, exact pe unde trece Paralela 45.
Aţi ştiut că cei mai mari copaci din lume, SEQUOIA GIGANTEA, s-au aclimatizat şi în România, chiar în Munţii Aninei?
Aţi ştiut că Lacul Buhui, unul din cele mai frumoase lacuri din Europa, este primul lac artificial din România şi se găseşte la numai 5 kilometri de Anina?
Aţi aflat că într-o peşteră din Munţii Aninei, aproape de oraşul cu acelaşi nume, au fost descoperite osemintele celebrului „Ion din Anina”, care este capul celei mai vechi familii de oameni din Europa?
La expoziţia de fotografii a lui Nicolae Șuşara veţi putea vedea toate aceste minunăţii şi multe alte poze de o frumuseţe copleşitoare, adevărate pasteluri şi acuarele surprinse de autor de-a lungul a şase ani.
Vernisajul are loc sâmbătă, 10 august 2013, la ora 11, la Casa Orăşenească de Cultură Covasna. Prezentarea va fi susţinută de subsemnatul, în calitate de organizator.
Veniţi să vedeţi cum pictează Dumnezeu natura!
www.comandaicoane.ro
www.schinteie.com

Categorie: