Cosmina Marcela Oltean - (București)

Expoziţii MNCR la Muzeul Municipiului București / Palatul Suţu

„Dacii din estul Transilvaniei”
Palatul Suțu a găzduit, în intervalul 15 noiembrie - 7 decembrie a.c., expoziția de grafică și colaj fotografic cu titlul „Dacii din estul Transilvaniei”, deschisă în aer liber, realizată printr-un parteneriat al Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni (MNCR) din Sfântu-Gheorghe cu Muzeul Municipiului București (MMB). Proiectul a beneficiat și de arhiva media „Aurul și Argintul antic al României” a Muzeului Național de Istorie a României.

Categorie:

Expoziția tematică „100%.RO - Prejudecăţi” de la Muzeul „Nicolae Minovici”, un nou mod de a privi arta populară românească

La Muzeul de Artă Populară „Dr. Nicolae Minovici” din cadrul Muzeului Municipiului București (MMB) se poate vizita, în continuare, expoziția „100%.RO - Prejudecăţi” (23 aprilie 2021 - 30 aprilie 2022), un proiect aparte al creatorului de modă francez Philippe Guilet, ce reprezintă și o noutate în activitatea muzeală şi expoziţională din România. Muzeul a anunțat, recent, decizia prin care proiectul își prelungește termenul de expunere până anul viitor.

Categorie:

Subscribe to Cosmina Marcela Oltean  - (București)