dr. Gheorghe Funar

MAI BINE PAPA EXIT DECÂT PAPA ÎMPUŞCAT ÎN ROMÂNIA!

În legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost şi sunt încă multe Adevăruri ascunse. Unele dintre ele au fost deja cunoscute ca urmare a informaţiilor pe care le-am comunicat prin articolele pe care le-am transmis la numeroşi destinatari, inclusiv Ambasadelor străine de la Bucureşti, în perioada 3-16 februarie a.c.. Deocamdată, studiourile centrale, naţionale de televiziune nu au avut curajul să abordeze cel mai important subiect şi de maxim interes pentru Poporul Român, pentru românii din Ţara-Mamă şi românii de pretutindeni. Read more about MAI BINE PAPA EXIT DECÂT PAPA ÎMPUŞCAT ÎN ROMÂNIA!

Categorie:

PAPA FRANCISC A ACCEPTAT SĂ FIE PREZENT LA DECLARAREA AUTONOMIEI TERITORIALE A ARDEALULUI?!

Autorităţile de la Budapesta i-au pregătit pe ungurii din Ungaria şi pe etnicii maghiari din România pentru marele eveniment, pelerinajul iredentist programat la Miercurea-Ciuc pentru ziua de 1 iunie 2019, când, în prezenţa Papei Francisc, să fie declarată autonomia teritorială a Ardealului şi, apoi, alipirea la Ungaria.
Read more about PAPA FRANCISC A ACCEPTAT SĂ FIE PREZENT LA DECLARAREA AUTONOMIEI TERITORIALE A ARDEALULUI?!

Categorie:

O NOUĂ TENTATIVĂ DE ÎNFIINŢARE ILEGALĂ A CASEI REGALE ÎN REPUBLICA ROMÂNIA

După ce românii din Ţara-Mamă şi de pretutindeni au aflat Adevărurile ascunse, timp de 70 de ani, despre monarhia alogenă din România, din perioada 1881-1947, domnii Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, şi Nicolae Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, au retras de la Parlament, în luna martie a.c., propunerea lor legislativă privind înfiinţarea Casei Regale a României pentru fetele răposatului rege Mihai I.
Read more about O NOUĂ TENTATIVĂ DE ÎNFIINŢARE ILEGALĂ A CASEI REGALE ÎN REPUBLICA ROMÂNIA

Categorie:

O NOUĂ ÎNFRÂNGERE A UNGURILOR ÎN INIMA ARDEALULUI!

Pentru 15 martie 2015, Ungaria şi UDMR au pregătit şi au sperat să obţină două mari victorii la Cluj-Napoca împotriva românilor şi Statului Român.
Read more about O NOUĂ ÎNFRÂNGERE A UNGURILOR ÎN INIMA ARDEALULUI!

Categorie:

SCRISOARE DESCHISĂ

SCRISOARE DESCHISĂ
adresată cetăţenilor români, din Ţara-Mamă şi de pretutindeni, de către candidatul independent Gheorghe Funar pentru funcţia de Preşedinte al României, la alegerile din noiembrie 2014 (II) Read more about SCRISOARE DESCHISĂ

Categorie:

MÂNDRU CĂ ESTE ALOGEN!

În primăvara anului 2014, domnul Victor Viorel Ponta, preşedintele PSD şi premier al României, a reuşit să-i păcălească pe cetăţeni, în campania electorală pentru Parlamentul European, cu sloganul „Mândru că sunt român!”.
Read more about MÂNDRU CĂ ESTE ALOGEN!

Categorie:

Ungaria, UDMR, bisericile şi partidele etnice maghiare grăbesc obţinerea autonomiei Ardealului!

Autorităţile de la Budapesta, împreună cu numeroasele organizaţii ale etnicilor unguri din România, au declarat anul 2014 ca fiind anul obţinerii autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
Realizarea acestui obiectiv, urmărit cu tenacitate de către Ungaria şi revizionismul maghiar, este prevăzut să parcurgă în vara şi toamna acestui an următoarele etape:
Read more about Ungaria, UDMR, bisericile şi partidele etnice maghiare grăbesc obţinerea autonomiei Ardealului!

Categorie:

PROTEST

Partidul România Mare protestează împotriva Guvernului Ponta (româno-ungar) care a hotărât să-l demită din funcţie pe prefectul român al judeţului Harghita, domnul Adrian-Jean Andrei (din partea PSD), iar în locul lui să-l numească pe reprezentantul Ungariei şi al UDMR, numitul Petres Sandor, care are dublă cetăţenie şi a depus jurământ de credinţă la Budapesta şi să acţioneze pentru refacerea Ungariei Mari prin anexarea Ardealului.
Read more about PROTEST

Categorie:

Aplicarea proiectului RMGC va lichida peste 5.000 de locuri de muncã!

Asasinii economici şi asasinii politici străini şi autohtoni fac eforturi disperate pentru a trece rapid prin Parlamentul României un proiect de lege iniţiat de RMGC şi însuşit tacit de Guvernul Ponta II. Este un proiect al jafului, dezastrului şi al morţii pentru Roşia Montană, localităţile învecinate şi România. Read more about Aplicarea proiectului RMGC va lichida peste 5.000 de locuri de muncã!

Categorie:

Pagini

Subscribe to dr. Gheorghe Funar